Surprize pregătite copiilor din Buzău, de ziua lor

Surpriză extrem de plăcută, pentru copiii din Buzău, de ziua lor. De marți, 1 iunie, un Parc de Distracții, cu numeroase caruseluri și instalații, pe gustul celor mici, se va deschide în Piața Dacia.

Inițiativa îi aparține Primăriei Buzău, care, din dorința de a oferi cât mai multe distracții copiilor, a dispus amenajarea unui parc de distracții ce va dura două-trei săptămâni.

Copiii, părinții și bunicii din Buzău sunt invitați marți, de 1 iunie, și în Parcurile Tineretului și Marghiloman. Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” organizează acolo primul festival dedicat copiilor. Evenimentul se numește ”AN-TAN-TE – festivalul copilului tău”.

În cadrul festivalului, vor fi organizate ateliere de creație, păpuși, olărit, tir cu arcul, pictură, montare corturi, vânătoare de comori, baloane modelabile și pictură pe față. Copiii se vor întâlni cu personaje pe picioroange, personaje de epocă și mimi. Nu vor lipsi concursurile cu premii și o tombolă specială. Ziua de 1 iunie se va încheia cu ateliere de distracție, spectacole de teatru și de muzică.

1 iunieZiua Copilului