Ultima săptămână de școală, dată peste cap de Evaluarea Națională

Examenele de la Evaluarea Națională vor da peste cap ultimele 5 zile din acest an școlar, în mai multe școli din Buzău. Pentru că orele copiilor se suprapun cu Evaluarea Națională, iar unii profesori vor fi implicați în examene, în unele școli din Buzău elevii vor merge fizic în sălile de clasă, iar alţii vor învăţa online.

Pentru copiii de la școlile “George Emil Palade” şi “Sfântul Apostol Andrei”, astăzi a fost ultima zi de școală în care copiii au mers fizic în bănci. Săptămâna viitoare, întregul efectiv al acestor școli va face cursurile online. La fel se va întâmpla și la Școala numărul 7. La Școala numărul 11, cea mai mare unitate de învățământ din județul Buzău, în 15 clase, în care se va susține Evaluarea Națională, copii vor rămâne acasă, în fața calculatoarelor.

De asemenea, la Școala numărul 5, elevii vor merge fizic la cursuri după ora 13.00, deși cu toții învățau dimineață. Nu în ultimul rând, la Școala numărul 1, elevii din clasele primare vor învăţa online, pe când elevii de la gimnaziu vor merge fizic la şcoală după ora 13:30, aşa cum este programul normal.

eleviEvaluarea Naţionalascoala