UPDATE: Politician mort într-un grav accident produs pe DN 1 B, în Istrița de Jos

de Stiri Buzau Media
Sursă foto: Arhivă

Update 2: Gheorghe Mirică, politicianul rănit grav în accidentul din această dimineață a murit la scurt timp după ce a fost transportat la Spitalul Județean Buzău. Acesta se afla în comă iar din cauza rănilor severe a murit, medicii nemaiputând face nimic pentru el decât să constate decesul.

Update 1: Victima accidentului de la Istrița de Jos este Gheorghe Mirică fost consilier prezidențial și fost secretar general adjunct al PND, în prezent membru fondator al Partidului Reformator și prim vicepreședinte al acestei formațiuni. Din datele preliminare, bărbatul care circula cu un autoturism pe  DN 1B, pe direcţia Buzău către Ploiesti, pe raza localității Istrița de Jos a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, conducatorul autoturismului a fost grav rănit, acesta fiind transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială: Evenimentul rutier s-a produs vineri dimineață pe DN 1 B Buzău – Ploiești, în Istrița de Jos. În accident au fost implicate un autoturism și un TIR. Din primele informații, șoferul autoturismului a intrat pe contrasens – deocamdată nu se știe exact din ce motiv- , moment în care a intrat, se pare, în impact frontal cu un TIR care circula regulamentar. Șoferul autotrenului a încercat să evite acest impact, însă nu a reușit. În urma accidentului șoferul autoturismului a rămas încarcerat, pentru scoaterea lui pompierii intervenind cu o autospecială de descarcerare de la Buzău și cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și un modul SMURD de la Pietroasele. Bărbatul a fost scos dintre fiarele mașinii și transportat de urgență la spital, acesta fiind de altfel în comă ca urmare a leziunilor severe pe care le-a suferit în urma impactului. Traficul este în continuare blocat în zona producerii evenimentului, deoarece TIR-ul se află la acest moment pe jumătatea drumului în urma manevrelor de evitare a impactului cu autoturismul.

Știri despre: , , ,