Vântul puternic a lăsat fără curent electric, mai multe gospodării din zona de câmpie a județului Buzău

de Stiri Buzau Media

Update 4: Electrica informează că toate problemele apărute pe liniile de medie tensiune ca urmare a fenomenelor meteo au fost remediate.

Update 3: Duminică dimineață, furnizarea energiei mai era întreruptă pentru 7245 de abonați din 10 comune (Ziduri, Ghergheasa, Valea Râmnicului, Boldu, Balta Albă, Râmnicelu, Săgeata, Mihăilești, Gălbinași și Merei-parțial). Totodată, mai sunt afectate 8 linii electrice de alimentare și 134 de posturi de transformare.

Update 2:  În acest moment este întreruptă furnizarea energiei pentru 18.900 de abonați din Vadu Pașii, Săgeata, Robeasca, Poșta Câlnău, Blăjani, Gălbinași, Merei, Țintești, Rușețu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Râmnicelu, Bălăceanu, Ghergheasa, Puiești și Balta Albă. Totodată, 271 de posturi de transformare sunt nealimentate.

Update 1: Sunt nealimentați13.020 de abonați din 18 comune. Au fost afectate total 4 linii, alte 6 linii sunt afectate parțial și 186 de posturi de transformare sunt nealimentate.

Știrea inițială: Prefectura Buzău anunță că în urma unei raportări a societății Electrica, în acest moment este întreruptă furnizarea energiei pentru 16.300 de abonați din 70 de localități situate în zona de câmpie a județului Buzău. În majoritatea cazurilor, avariile s-au produs ca urmare a vântului foarte puternic. 15 echipe ale societății Electrica sunt în teren pentru a remedia problemele semnalate.

Știri despre: , , ,