Zeci de pacienţi cu mâini şi picioare rupte au ajuns la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean

de Stiri Buzau Media

120720100451Val de pacienți cu mâini și picioare rupte la Urgențe, după ce au căzut pe gheață. De fiecare dată, după o ninsoare serioasă, sunt cozi la cabinetele de ortopedie se îngroașă, iar medicii pun ghips după ghips. Pe multe trotuare din municipiu s-a format polei, iar oamenii abia reușesc să-și mențină echilibrul. În ultima perioadă, zeci de buzoieni au alunecat pe stradă și s-au ales cu fracturi sau luxații.În numai două zile, peste 30 de persoane au ajuns la Spitalului Județean de Urgență Buzău, după ce au alunecat pe gheață ori zăpadă.

În ultimele două zile, la UPU s-au prezentat 30 de pacienţi care prezentau fracturi, luxaţii sau entorse, provocate în urma alunecării pe gheaţă sau zăpadă. Pentru doi dintre pacienţi care au prezentat fracturi mai grave s-a impus internarea în spital – a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

Meteorologii spun că în continuare este risc de polei, astfel că atât pietonii, cât și șoferii sunt sfătuiți să circule cu maximă prudență.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns