Adrian Petre: ,,AJF Buzău, asociația cu cel mai mare număr de competiții destinate juniorilor”

Ales pe data de 25 iulie 2019, pentru un nou mandat de patru ani, de președinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, în cadrul Adunării Generale Extraordinare, Adrian Petre a menționat atunci că va pune accent mai mare pe viitorul fotbalului buzoian. Prin urmare, din acest sezon competițional și-a propus să acorde mai multă atenție sectorului juvenil și în acest sens, pe lângă meciurile obligatorii de la ligile a 4-a și a 5-a, a decis că se va desfășura și campionatul județean de juniori.

https://www.buzaumedia.ro/wp/wp-content/uploads/2019/08/Adi-Petre-1.mp3

Președintele AJF Buzău a adăugat că principalul său obiectiv este atragerea copiilor către fotbal, prin organizarea de competiții fotbalistice de masă și prin creșterea condițiilor de antrenament pentru cluburile din mediul rural, în special.

https://www.buzaumedia.ro/wp/wp-content/uploads/2019/08/Adi-Petre-2.mp3

Pentru a face tot ce și-a propus președintele AJF Buzău Adrian Petre  și-a ales colaboratorii cu care va conduce destinele fotbalului buzoian în acest mandat. Astfel vicepreședintele AJF a fost numit Marian Dorobanțu, secretar general Florentin Popescu, trezorier – Daniel Țiclea și consilierul președintelui, Ionuț Dragomir.

adrian petreAJF