Croata Valentina Blazevic, transferată la SCM Gloria Buzău!

de Stiri Buzau Media

Transfer spectaculos la SCM Gloria Buzău! Una dintre cele mai titrate jucătoare din Liga Națională de handbal feminin va evolua, din vară, la formația buzoiană. Valentina Blazevic, centrul Măgurei Cisnădie s-a înțeles cu trupa condusă de Romeo Ilie, semnând un contract valabil pe un an de zile, dar care poate fi prelungit.

Blazevic a fost una dintre cele mai constante jucătoare din Liga Florilor, în ultimele două sezoane, având evoluții unanim apreciate. Centrul croat a cucerit medalia de bronz la Euro 2020, bifând de altfel 3 Campionate Europene, în Suedia 2016, Franța 2018 și Danemarca 2020.

Sportiva croată a fost în vizorul Gloriei încă din vară, însă nu a putut fi contactată, din cauza faptului că se afla sub contract cu Măgura Cisnădie. Prin acest transfer, se urmărește crearea unei concurențe reale pe postul de centru, acolo unde senator de drept este Andreea Rotaru.

În zilele următoare, Gloria Buzău va mai perfecta, cel mai probabil, un transfer. Conducerea clubului nu a dorit însă să facă public numele jucătoarei cu care negociază, chiar dacă tratativele se află într-o fază avansată.