Doi handbaliști de la HC Buzău, nominalizați în echipa ideală a sezonului

de Stiri Buzau Media

Doi jucători de la Handbal Club Buzău au fost nominalizați în echipa ideală a sezonului în Liga Naţională de handbal masculin. Este vorba despre ancheta Pro Sport care stabileşte, în fiecare an, pe baza opţiunilor celor 15 antrenori care au terminat întrecerea, cel mai bun „7″ al sezonului 2020-2021, încheiat în urmă cu o săptămână.

Printre cei nominalizaţi în această anchetă, ajunsă la ediția cu numărul 5, s-au aflat şi doi handbalişti de la Handbal Club Buzău: extrema dreaptă Liviu Mironescu şi pivotul Zamfir Dumitrana. Chiar dacă nu au prins 7-lea ideal, nominalizarea lor, printre cei mai buni hanbaliști români ai anului este onorantă.

Cei doi handbaliști au fost printre cei mai buni jucători ai buzoienilor în sezonul recent încheiat, în care Handbal Club Buzău a obţinut şi cea mai bună clasare din istorie, locul 7.

În perioada următoare, jucătorii buzoieni vor mai avea parte de o provocare, care le poate confirma ascensiunea. Este vorba despre Cupa României la handbal masculin, competiție care se va disputa, între 24 şi 30 mai, la Bucureşti, în sistem turneu.

În turul 1, pe 24 mai, Handbal Club Buzău va întâlni formaţia de liga secundă Politehnica Iaşi, iar apoi va juca, a doua zi, cu câştigătoarea partidei dintre Politehnica Timişoara şi CSU Piteşti. Dacă va trece, apoi, de Timişoara, echipa buzoiană va juca cu Dobrogea Sud Constanţa pentru calificarea în Final Four.

Știri despre: ,