Echipele buzoiene din liga 3, victorii pe linie

de Stiri Buzau Media

Evoluții excelente pentru Metalul Buzău și CSM Rm Sărat, în etapa cu numărul 17 din Liga 3 la fotbal, penultima etapă a sezonului 2021. Metalul a învins sâmbătă pe teren propriu pe Dinamo 2 București, în timp ce râmnicenii au câștigat toate cele trei puncte în deplasarea de la Bacău.

CSM Rm. Sărat a dat lovitura la Bacău, unde a reușit să se impună, deși scorul i-a fost defavorabil după primele 45 de minute. Gazdele au deschis scorul în minutul 39 prin Priboi, însă CSM Rm Sărat a întors scorul după pauză în urma reușitelor semnate de Cazan, în minutul 68 și Constantinescu, în minutul 90, din lovitură de la 11 m. Râmnicenii acumulează 30 de puncte și ocupă poziția a 4-a în clasament. În ultima etapă, CSM Rm. Sărat va juca pe teren propriu cu Dacia Brăila.

Metalul Buzău a terminat în forță seria de meciuri de pe teren propriu cu o victorie la scor în fața formației Dinamo 2 București, scor 4-1(3-0), gazdele reușind să hotărască soarta partidei încă din prima repriză grație golurilor lui Zamfirescu, în  minutul 16 și 23 și Nedelcu, în minutul 42. Tot Zamfirescu a urcat scorul la 4-0, în minutul 47, iar bucureștenii au redus din handicap prin Spînu, în minutul 54. Metalul Buzău ocupă locul 4 cu 27 de puncte și termină sezonul cu deplasarea de la CSA Steaua București.