FC Buzău învinsă, după 11 meciuri fără înfrângere

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a interupt, ieri, seria de meciuri fără înfrângere. Elevii lui Cristi Pustai au pierdut, cu 2-1, la Avrig, cu Șelimbăr, după ce conduceau la pauză cu 1 la 0.

Buzoienii au înscris primii, în minutul 27, după un contraatac finalizat cu sânge rece Chică-Roșă. Trupa buzoiană putea să majoreze scorul prin Alin Manea, dar șutul mijlocașului buzoian a ieșit în afara suprafeței de joc, după ce a șters transversala. Și gazdele puteau înscrie dintr-un penalty primit eronat, dar ratat de Alex Curtean.

Șelimbăr a reușit egalarea în a doua parte a meciului, în minutul 57, după o lovitură liberă executată impecabil, de Tătar. Același Tătar s-a aflat la originea celui de-al doilea gol al gazdelor. La o lovitură liberă executată de acesta, din lateral, Vișa a reluat simplu în plasă. Buzăul a avut șansa egalării, dar Kanda, scăpat singur, nu a reușit să-l depășească pe Gal. Până la final, FC Buzău nu a reușit golul egalării, înregistrând astfel prima înfrângere, după unsprezece meciuri fără eșec.

FC Buzău se mențin pe poziție de play-off, pe poziția a cincea, la egalitatea cu CSA Steaua, dar cu un meci în plus disputat. Îngrijorător însă, Csikszereda (se citește Cicsereda) s-a apropiat la numai trei puncte, după ce a reușit o victorie clară, la Brăila. De asemenea, tot la 3 punctedistanță, pe locul al 8-lea, se află Metaloglobus București.

 

Știri despre: , , ,