FC Buzău – Metalul Buzău, un nou derby județean în turul 3 al Cupei României

de Stiri Buzau Media

 

Buzăul va avea parte de un nou derby judeţean în turul 3 al Cupei României la fotbal. După ce a trecut în runda precedentă de CSM Rm. Sărat, Metalul Buzău va înfrunta în această etapă a competiției pe FC Buzău.

Această nouă confruntare între două echipe buzoiene nu ține însă de ghinion, ci de strategia Federaţiei Române de Fotbal, care a ales şi pentru turul 3 al Cupei României să meargă pe acelaşi principiu în stabilirea programului şi să pună să joace între ele, acolo unde s-a putut, echipele rămase în competiţie din acelaşi judeţ.

Așadar, după ce a trecut, în turul 2 al Cupei României, cu 2-0, de CSM Rm. Sărat, Metalul o așteaptă pe terenul sintetic din Crâng pe echipa lui Cristi Pustai, FC Buzău. Confruntarea va avea loc, într-o singură manşă, eliminatorie, miercuri, 25 august, de la ora 17.30.

În faza a 3-a a Cupei României participă 52 de echipe: 38 calificate din faza a II-a şi 14 echipe din Liga a 2-a, în total 26 de meciuri. Programarea pe zile a meciurilor poate suferi modificări în funcţie de televizări şi de programarea meciurilor din prima etapă a Ligii a 3-a.