FC Buzău, surclasată de trupa lui Becali

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a fost surclasată, ieri seară, 1-5, pe arena din Crâng, de trupa lui Gigi Becali, FCSB.

Vicecampionii României au început meciul cu unsprezecele de bază și au reușit să înscrie încă din minutul 4, după ce Oaidă a profitat de o respingere a portarului Relu Stoian. Suporterii Buzăului, aflați în marea lor majoritate la tribuna întâi au început să spere într-un rezultat bun al favoriților în minutul 21, atunci când Cristi Ciobanu a executat impecabil un penalty, păcălindu-l pe Vlad. FCSB a mai avut o ocazie mare, dar șutul lui Moruțan a trecut puțin pe lângă vinclul porții apărate de Relu Stoian

Partea a doua a meciului a debutat tot sub semnul echilibrului, formația lui Cristi Pustai rezistând nesperat de bine atacurilor în valuri ale bucureștenilor. Echilibrul s-a rupt după minutul 60, atunci când Pustai a schimbat mai mulți jucători, pentru a oferi minute și rezervelor. Muși a adus-o pe FCSB în avantaj, în minutul 68, fiind servit perfect de Octavian Popescu. Peste trei minute, jucătorii lui Dinu Todoran s-au desprins prin reușita lui Stipe Vucur. Croatul a profitat de o bâlbâială în careul buzoian, reluând calm, în plasă.

Tot după trei minute, Cristi Dumitru, atacantul originar din Vadu Pașii și format la LPS Buzău, a îndeplinit o formalitate, reluând în poarta goală, după ce Stoian reușise să respingă o lovitură de cap plasată excelent de Ondrasek. Același Cristi Dumitru a obținut un penalty cu două minute înainte de final, lovitură de pedeapsă transformată de Vână.

Dincolo de scorul uriaș arătat la final de tabela de marcaj,  buzoienii se pot consola cu o primă repriză echilibrată, în care, au reușit să pună în dificultate o echipă care se pregătește pentru cupele europene.

Știri despre: , , ,