FCSB joacă din nou la Buzău, dar fără spectatori

de Stiri Buzau Media

FCSB se întoarce la Buzău, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ-jumătate de echipă a fost infectată cu Covid-19.  Duminică seară, de la ora 20.30, în etapa a 14-a a Ligii 1, formația lui Gigi Becali o va întâlni pe FC Argeş. Partida de la Buzău se va juca fără spectatori, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Antrenorul Edward Iordănescu a ieşit la începutul acestei săptămâni din carantină şi s-a întors la baza de pregătire a echipei FCSB din Berceni. La primul antrenament după perioada de izolare, Iordănescu a avut la dispoziţie 15 jucători: Denis Haruţ, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keşeru, Alexandru Musi, Adrian Şut, Sorin Şerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton şi Ştefan Târnoveanu.

Partida cu FC Argeş este a doua şi ultima pe care FCSB o va disputa pe stadionul din Crâng. Vicecampioana a fost nevoită să se mute la Buzău pentru două meciuri considerate pe teren propriu (primul, acum două săptămâni, cu CS Mioveni) întrucât Arena Naţională este ocupă de o competiţie de video-gaming.

Din cauza numeroaselor cazuri de Covid din lot, partida FCSB cu Farul, din weekend-ul trecut, a fost amânată, pentru că vicecampioana nu a avut un număr suficient de jucători pentru a înscrie pe foaia de joc. De asemenea, disputa cu FC Voluntari din Cupa României, în cadrul optimilor de finală, a fost pierdută de formația bucureșteană la „masa verde”.

 

Știri despre: , ,