Fotbaliștii Gloriei Buzău au nevoie de susținerea suporterilor la meciul de sâmbătă

Sâmbătă, 14 septembrie, este o nouă zi de test pentru gruparea din Crâng. Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău vor întâlni pe teren propriu echipa Daco-Getica Bucureşti, în etapa a VII-a a Ligii a 2-a. Partida se va disputa pe stadionul „Gloria”, începând cu ora 11:00.  Elevii lui Ilie Stan şi-au revenit după egalul de săptămâna trecută şi au luat decizia de a lupta, indiferent de provocanta apărută. Ca de obicei, echipa buzoiană mizează pe prezenţa suporterilor şi pe sprijinul acestora. În acest sens, SCM Gloria Buzău anunţă punerea în vânzare a abonamentelor şi a biletelor pentru meciul de sâmbătă. Preţurile abonamentelor sunt următoarele:

  • Peluze: 70 lei (sector 17)
  • Tribuna 120 lei (sector 25)
  • Tribuna I: 150 lei (sector 6)
  • Tribuna 0: 200 lei (sector 6)

Comanda şi ridicarea abonamentelor se pot face începând de astăzi, până cu o zi înaintea meciului. Atenţie! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei! Spectatorii care doresc să achiziţioneze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora. De asemenea, clubul pune la dispoziţia spectatorilor următoarele categorii de bilete: Peluze: 5 lei/meci;

  • Tribuna 8 lei/meci;
  • Tribuna I: 10 lei/meci;
  • Tribuna 0: 15 lei/meci.

Biletele se pot achiziţiona de astăzi până sâmbătă, de la următoarele case de bilete:

Poarta principală de acces în Parcul Crâng — 2 case (o casă deschisă zilnic între orele 10.00 — 18.00, cu un operator; ambele deschise în ziua meciului, între orele 08:00 — 11:00 cu 4 operatori)

– Poarta 1 (Piaţa Crâng) — o casă cu 2 operatori (deschisă doar in ziua meciului, între orele 08:00 — 11:00)

– Poarta 2 (Electrica) — o casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului între orele 08:00 — 11:00)

– Prefectura Buzău — o casă (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 — 11:00)

Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău — o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 — 22.00).  Biletele (nu şi abonamentele) pot fi procurate şi online de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit cu terminalele de acces.

Pentru buna desfăşurare a evenimentelor sportive care se vor desfăşura la stadionul „Gloria” Buzău, conducerea clubului din Crâng anunță publicul despre luarea unui set de măsuri organizatorice  necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porti: Poarta 1 (Piata Crâng – acces Peluza 1 și Tribuna nr.2), Poarta 2 (Electrica – Peluza nr. 2 și Tribuna nr.2), Poarta 3 (Stadion „Metalul” — acces pentru galeriile oaspete și persoane cu dizabilități) şi Poarta 4 (Pădure Crâng – acces Peluza nr.1, Tribuna nr. 0, Tribună VIP nr. 1,  Tribună VIP nr. 2 și acces pentru galeria gazdă). Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceştia să fie însotiti de un adult.

abonamentebileteFotbalsuporteri