Gloria Buzău a debutat cu dreptul în Liga a II-a!

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:fkcsikszereda.ro
Sursa foto:fkcsikszereda.ro

Emoții mari astăzi, pe stadionul din Crâng. Elevii lui Ilie Stan întâlneau în fața propriilor suporteri echipa Csikszereda Miercurea Ciuc. Se anunța un derby al  nou-promovatelor interesant, mai ales că buzoienii își doreau victoria. Și au reușit. Fotbaliștii Gloriei Buzău s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, în primul duel al nou-promovatelor, prin golul marcat, în minutul 64, de Cosmin Tucaliuc.

Prima repriză a fost una echilibrată, fotbaliștii buzoieni fiind mult mai activi în joc decât adversarii lor, însă tabela a rămas neschimbată până la pauză. Elevii lui Ilie Stan au avut câteva incursiuni periculoase, însă defensiva adversă a respins în afara terenului de cele mai multe ori. Fotbaliștii Gloriei Buzău au avut ocazii mai clare în prima parte, însă n-au reuşit să înscrie. În cea de-a doua repriză, în minutul 54, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc a ratat ocazia de a înscrie, după ce Dragoş Balauru a respins un şut periculos din apropiere.  A venit minutul 64.  Insistenţele buzoienilor au dat roade, iar Cosmin Tucaliuc a deschis scorul, spre bucuria spectatorilor aflați în extaz după această reuşită.

Echipa antrenată de Ilie Stan se anunţă un adversar extrem de redubatil pentru toate formaţiile din eşalonul secund. Următorul meci al Gloriei Buzău va avea loc pe 10 august, de la ora 11:00. Buzoienii vor juca atunci în deplasare cu Ripensia Timișoara. Sezonul acesta a doua divizie a fotbalului românesc va avea un impact mai mare ca oricând, putând rivaliza, în mare măsură, ca interes cu partidele din primul eşalon. Şi acesta pentru că şi-au exprimat clar intenţiile de a se bate la promovare nu mai puţin de şase echipe.

Știri despre: , ,