Jucător de la H.C. Buzău, reinfectat cu coronavirus la numai o lună după vaccin

de Stiri Buzau Media

Ghinion teribil pentru cel mai nou transfer al echipei masculin Handbal Club Buzău! Internaţionalul portughez Sergio Barros, în vârstă de 29 de ani, venit de la Politehnica Timișoara, s-a reinfectat cu coronavirus.

Handbalistul a fost depistat pozitiv după ce, în luna octombrie a anului trecut, pe când evolua la Timişoara, mai fusese diagnosticat cu Covid 19.  Atunci, portughezul a fost declarat pozitiv în orașul de pe Bega, a fost tratat și vindecat. Acum, Sergio Barros a fost depistat, din nou, cu COVID-19, la Buzău. Mai mult, jucătorul care s-a reinfectat fusese vaccinat anti-COVID luna trecută cu serul Johnson & Johnson. Handbalistul a fost evaluat la Unitatea de Primiri Urgențe Buzău, este asimptomatic și a primit tratament corespunzător. Cum starea sa este bună, în continuare este izolat la domiciliu.

De altfel, la Buzău, numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus, crește de la o zi la alta. În ultima săptămână, în județ s-a înregistrat cel puțin un caz pe zi, iar, în ultimele 24 de ore, din cele aproape 300 de teste efectuate, 3 au ieșit pozitive.

 

Știri despre: , ,