Meciuri tari pentru echipele buzoiene de handbal, în debutul viitorului sezon

Se anunță meciuri de foc pentru cele două echipe de handbal buzoiene, CSM Gloria și Handbal Club, în debutul campionatului viitor.

Liga Naţională feminină este programată să înceapă pe 4 septembrie, tot cu 14 echipe start. SCM Gloria Buzău, care va fi pregătită din sezonul viitor de Aurelian Roşca, va debuta în viitorul campionat, pe teren propriu, în Sala Sporturilor, cu un meci împotriva celeilalte Glorii din Liga Naţională, cea din Bistriţa. Prima deplasare este extrem de grea, în Giulești, împotriva Rapidului, după care, la  Buzău, este aşteptată HCM Rm. Vâlcea. Tot în Sala Sporturilor, în tur, în etapa a 6-a, Gloria va da piept cu campioana CSM Bucureşti.

Şi Liga Naţională masculină va reveni din sezonul următor la sistemul cu 14 echipe, care va genera, din nou, o concurenţă acerbă gentru titlu. Locul 7 sezonul trecut, Handbal Club Buzău vrea să rămână în top şi în noua stagiune. Gruparea buzoiană va începe campionatul, acasă, în Sala Sporturilor, pe 29 august, cu un meci relativ ușor împotriva nou promovatei CSM Alexandria. Vine, apoi o dublă de foc, la Constanţa, cu Dobrcgea Sud, în prima deplasare a sezonului, şi la Buzău, cu CSM Focșani. În etapa a 4-a, după ce retragerea din campionat a nou promovatei din Odorheiu Secuiesc a devenit certitudine, buzoienii vor întâlni,  în deplasare pe Universitatea Cluj.

csm gloriahandbalhandbal club gloria buzau