Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat, pe locurile 4 la final de sezon

de Stiri Buzau Media

Poziții onorante pentru cele două echipe buzoiene din Liga a 3-a de fotbal, la finalul unui sezon atipic, marcat de pandemia de coronavirus. Atât Metalul Buzău, în searia a IV-a, cât și CSM Rm. Sărat, în seria a II-a, au ocupat poziția a 4-a a clasamentului.

STEAUA BUCUREȘTI – METALUL BUZĂU: 5-0 (4-0)

Metalul Buzău îşi asigurase locul 4 la finalul campionatului cu o etapă în urmă, atunci când trecuse, pe terenul sintetic din Crâng, cu 4-1 de Dinamo 2, în timp ce CSTunari era invinsă de Steaua pe teren propriu. Aşa că buzoienilor nu le rămăsese decât să iasă onorabil din scenă, deși misiunea era aproape imposibilă în ultimul meci, pe terenul Stelei. Din păcate, pronosticurile s-au adeverit, iar Metalul, cu multe absenţe, a suferit o înfrângere categorică: 5-0 (4-0).

CSM RM. SĂRAT — DACIA BRĂILA 2-1 (2-0)

CSM Rm. Sărat s-a despărţit de sezonul 2020-2021 în cel mai fericit mod cu putinţă. Râmnicenii au încheiat campionatul cu o victorie împotriva ocupantei locului 2, Dacia Brăila, formaţie care se pregăteşte de prima etapă a barajului pentru promovarea în Liga a 2-a. „Dubla” lui Marius Tigoianu din prima repriză a fost decisivă, chiar dacă brăilenii au marcat şi ei după pauză un gol. A fost însă insuficient pentru a strica satisfacţia de final a jucătorilor din Rm Sărat, clasați și ei pe poziția a 4-a.