Mihai Neicuțescu, fost jucător al lui Dinamo, transferat la FC Buzău

de Stiri Buzau Media

FC Buzău a anunțat ultimii fotbaliști transferați în Crâng, care se vor alătura lotului condus de Cristi Pustai în cantonamentul care a început, astăzi, la Râmnicu Sărat.

Pe lângă râmniceanul Dorin Burlacu (29 de ani, Aerostar Bacău) și uruguayanul Gonzalo Latorre (25 de ani, fost la Cerro Largo FC – Uruguay), se află și Mihai Neicuțescu (23 ani), fost jucător al lui Dinamo București.

Acum doi ani, fotbalistul s-a aflat în centrul unui scandal, fiind și exclus din lot cu acea ocazie de antrenorul de atunci al lui Dinamo, Cosmin Contra. În septembrie 2020, în plină pandemie, Mihai Neicuțescu a fost surprins alături de iubita sa la o petrecere cu mai multe persoane, lucru interzis de restricțiile de atunci, în timpul căreia a încălcat toate normele de siguranță sanitare. De la petrecere nu au lipsit lăutarii și dedicațiile, iar printre invitați s-a aflat și manelistul Dan Bursuc. Imaginile de la petrecere au fost postate de către iubita fotbalistului, pe contul ei de Instagram.

Exclus din lot imediat de antrenorul Cosmin Contra, Neicuțescu a ajuns, sub formă de împrumut, la Chindia Târgoviște. La Dinamo, atacantul a evoluat în total în 27 de meciuri, în care a marcat două goluri și a oferit două pase decisive.