Noi meciuri de pregătire pentru FC Buzău și Metalul Buzău

de Stiri Buzau Media

FC Buzău și Metalul Buzău continuă seria meciurilor de pregătire.

Echipa din Crâng a mers, miercuri, în deplasare la Bacău, unde a întâlnit formația Aerostar. Rezultatul final a fost 1 la 1, după o partidă cu ritm bun de joc, care a oferit multe faze de poartă.  

Deși ambele combatante au avut ocazii de gol, în cele din urmă  niciuna dintre ele nu a reușit să facă diferența. Singura reușită a Buzăului a fost semnată  în debutul celei de-a doua reprize, de Ekollo, mijlocașul camerunez fiind, de altfel, unul dintre remarcații presezonului. Tot el reușise și golul prin care FC Buzău a reușit să treacă de Petrolul, în weekend-ul trecut. Din păcate, elevii lui Cristi Pustai nu au reușit  să bifeze încă o victorie, Aerostar egalând în minutul 55.

Antrenorul Cristi Pustai a trimis în teren următorul unsprezece: Avram, David, Ghinga, Wiktorsky, Mondragon, Cârstocea, Ciobanu, Ekollo, Oltean, Chică-Roșă, Toma,.

Sâmbătă, 24, iulie, FC Buzău va disputa un nou amical cu Șomuz Fălticeni. Partida se va juca pe arena din Crâng, de la ora 17, fără spectatori.

Tot sâmbătă, dar de la ora 09.45, pe noua suprafaţă sintetică din Crâng, Metalul Buzău o va întâlni pe colega de eşalon din liga a 3-a CSM Focşani. Este primul test adevărat al elevilor lui Vali Stan, care au mai jucat, până acum, miercuri seară, pe teren propriu, cu divizionara a patra Gloria Vadu Paşii. Amicalele cu ştiinţa Cernătești şi Voinţa Lanurile au fost anulate, astfel că Metalul va mai juca până la startul noului campionat cu CS Popeşti Leordeni, Oţelul Galaţi şi în turul 2 al Cupei României.

 

Știri despre: , , ,