Noi performanțe ale secției de oină din Râmnicu Sărat

de Stiri Buzau Media

 

Noi succese înregistrate de Secția de Oină din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat. Echipa de senioare a devenit vicecampioană națională în cadrul Campionatului Național de Oină, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute.

De asemenea, tot săptămâna trecută, jucătoarele antrenate de profesorul Cosmin Bălan au câștigat medaliile de bronz la Cupa României, competiție desfășurată pe plajă, la Eforie Nord, și la Campionatul Național, întrecere care a avut loc pe iarbă, la Cumpăna, județul Constanța. Performanţa este cu atât mai remarcabilă cu cât CSM Rm. Sărat a participat la cele două competiţii de senioare cu echipa Under 16 a clubului, încheind ambele concursuri pe locul 3, după Progresul Băilești şi Dacia Mioveni.

Secţia de oină de la CSM Rm. Sărat, reinfiinţată cu doar trei luni în urmă, are un palmares incredibil după ultimele competiţii, totul culminând cu titlul naţional cucerit de echipa de Juniori 1! Pe lista performanțelor se mai află titlul de vicecampioană naţională la Junioare 1 şi medalie de bronz la Junioare 2, la Campionatul Naţional de la Mioveni.

Antrenorii de la CSM Râmnicu Sărat, care au readus oina în atenția comunității locale, sunt mândri de rezultatele obținute și și-au propus ca, în următorii cinci ani, Secția de Oină să devină principala pepinieră a jucătorilor de oină din România.

 

 

Știri despre: ,