O victorie și o înfrângere pentru Handbal Club Buzău în turneul de pregătire de la Vaslui

de Stiri Buzau Media

 

Handbal Club Buzău continuă seria meciurilor de pregătire. Echipa buzoiană a susţinut alte două amicale, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unui turneu de pregătire disputat la Vaslui: Cupa Vaslui. La competiție au mai fost prezente, pe lângă Handbal Club Buzău şi cea organizatoare, alte două formaţii din Liga Naţională, CSM Focşani şi CSU Suceava.

În primul meci, Handbal Club Buzău a întâlnit formaţia gazdă, de care a fost învinsă la limită, 25-26 (12-13). În celălalt joc, Suceava a trecut cu 29-27 (15-11) de CSM Focşani. Conform programării iniţiale, învingătoarele ar fi trebuit să se întâlnească în finala turneului, iar învinsele, în finala mică.

Organizatorii, împreună cu staff-urile celor patru echipe, au luat însă decizia de a disputa altfel aceste meciuri, în condiţiiie în care Vasluiul jucase de patru ori cu Suceava în această vară, în timp ce Focşaniul şi Buzăul tocmai ce, se întâlniseră într-o, dublă amicală. Astfel că echipa buzoiană a disputat al doilea meci al turneului împotriva celor de la CSU Suceava, victoria revenind handbaliștilor buzoieni, scor 29-26 (14-17).

Pe 19 august, buzoienii vor juca ultima partidă de verificare, cu CSM București, la Buzău, în Sala Sporturilor.

Noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin va începe pe 29 august, când Handbal Club Buzău o va întâlni, la Sala Sporturilor, pe nou promovata CSM Alexandria.

 

Știri despre: , ,