Primele meciuri de pregătire pentru Handbal Club Buzău

 

Handbal Club Buzău a început seria meciurilor de pregătire pentru viitorul sezon al Ligii Naționale masculine, cu o „dublă” împotriva celor de la CSM Focşani.

Prima partidă s-a disputat la Focșani, şi a fost câştigată la limită de gazde, 28-27 (13-12). În acest prim meci-test, antrenorul buzoienilor, Pero Milosevic, a trimis pe teren toţi handbaliștii valizi din lot.

Revanşa s-a disputat, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Buzău, şi a fost extrem de disputată, dincolo de caracterul amical. Conduşi la pauză cu 14-12, buzoienii au revenit puternic în partea a doua a meciului şi au obţinut prima victorie importantă din perioada de pregătire, 32-30! Ca şi în meciul de la Focşani, tehnicianul de la Handbal Club Buzău a rulat tot lotul, cu excepţia lui Barros, Yousefinezhad şi Scarlat, absenţi din motive medicale.

Programul de pregătire al echipei buzoiene continuă, pe 14 şi 15 august, la Cupa Vaslui, turneu la care, pe lângă echipa gazdă, vor mai participa Handbal Club Buzău, CSM Focşani şi CSU Suceava.

Noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin va debuta pe 29 august, când Handbal Club Buzău o va întâlni, pe teren propriu, la Sala Sporturilor, pe nou promovată CSM Alexandria.

 

handbalHC Buzău