SCM Gloria Buzău a repurtat o victorie entuziasmantă în fața fostelor campioane

SCM Gloria Buzău – SCM Râmnicu-Vâlcea: 25-21 (14-10)

O nouă victorie entuziasmantă obținută de SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor. Handbalistele antrenate de Aurelian Roșca au trecut de fostele campioane de la Râmnicu-Vâlcea, cu 25 la 21.

Impulsionate și de publicul din Sala Sporturilor Romeo Iamandi, jucătoarele de la Gloria au controlat în totalitate prima repriză. Ele au reușit să se desprindă și la 6 goluri diferență, în minutul 24, după câteva minute de grație, în care echipei din Rm. Vâlcea nu i-a ieșit aproape nimic. La pauză, Buzăul a intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri, 14 la 10.

Gloria a condus ostilitățile și în repriza a doua, fiind echipa mai pragmatică. Avantajul pe tabelă s-a mărit constant, echipa buzoiană conducând cu 7 goluri, cu 5 minute înainte de final.

Ultimele momente ale partidei au aparținut vâlcencelor, și pe fondul relaxării fetelor de la Gloria. La final, tabela a arătat 25- 21 pentru buzoience, victorie binemeritată, după eșecul cu Rapid.

Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău se deplasează la Deva pentru a juca cu CSM din localitate. Partida se va disputa pe 29 septembrie.

 

handballiga 1SCM Gloria BuzăuSCM Râmnicu Vâlcea