SCM Gloria Buzău, meci cât o finală în cupele europene

de Stiri Buzau Media

Test european extrem de important, în acest weekend, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău.

Gloria este decisă să forțeze, la a doua încercare, calificarea în grupele Ligii Europa! Anul trecut, la prima participare din istorie în cupele europene, echipa buzoiană a ratat calificarea în fața franțuzoaicelor de la Nantes.

Acum misiunea jucătoarelor antrenate de Aurelian Roșca nu este însă la fel de dificilă. Duminică, la Sala Sporturilor, handbalistele buzoiene au de recuperat un handicap de 4 goluri în fața norvegiencelor de la Storhamar, care, în urmă cu o săptămână, în meciul tur, s-au impus cu 31-27. Într-un caz special, jucătoarele de la Gloria s-ar califica și cu o victorie la 4 goluri diferență, cu condiția ca vicecampioana Norvegiei să înscrie maxim 26 goluri.

Dacă Gloria a intrat în vacanță în întrecerea internă, Storhamar a evoluat în campionat miercuri, când a învins-o în deplasare, la o diferență de 7 goluri, pe penultima clasată, Flint, menținându-se pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului Vipers Kristiansand.

Accesul spectatorilor la partida de duminică, de la Sala Sporturilor din Buzău, este interzis, conform restricțiilor în vigoare. Meciul, programat de la ora 11.00, nu va fi transmis nici la TV, dar va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook a clubului buzoian.