SCM Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea, duel de foc în Liga Florilor

de Stiri Buzau Media

 

Un nou adversar redutabil pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău în Liga Florilor. În al doilea meci al sezonului disputant în Sala Sporturilor din Buzău, jucătoarele antrenate de Aurelian Roşca vor întâlni, sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale, pe SCM Rm. Vâlcea.

Clubul din Crâng a început deja pregătirea acestui joc şi a anunţat cum va decurge procesul de ticketing şi care sunt regulile de acces la partida de sâmbătă.

SCM Gloria Buzău va scoate la vânzare bilete la preţul de 30 de lei, care pot fi deja achiziţionate online, de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro. Tichetele pot fi achiziţionate şi de la punctele speciale de vânzare.

De asemenea, fanii handbalului îşi pot achiziţiona, în continuare, abonamente pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu, în sezonul competiţional 2021-2022 al Ligii Naţionale, în Cupa României şi în EHF European League, la preţul de 350 lei.  Pensionarii şi studenţii, în limita locurilor disponibile, beneficiază de o reducere cu 50 la sută, adică 175 lei. Abonamentele se vând doar pentru sectorul E.

Accesul minorilor în Sala Sporturilor se face doar în anumite condiţii. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere (copie), a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. Însoţitorii copiilor, ce depăşesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 10, 11 şi 12.