Suporterii Gloriei Buzău, așteptați duminică, la primul meci al echipei de fotbal din Liga a II-a. Clubul a luat un set de măsuri organizatorice

de Stiri Buzau Media
stadion-gloria

stadion-gloriaSCM Gloria Buzău invită suporterii la meciurile echipei de fotbal în sezonul competitional 2019-2020 al Ligii 2 Casa Pariurilor. Pentru buna desfăşurare a evenimentelor sportive care se vor desfăşura la stadionul „Gloria” Buzău, conducerea clubului din Crâng anunță publicul despre luarea unui set de măsuri organizatorice  necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor.

Intrarea va fi permisă pe următoarele porti: Poarta 1 (Piata Crâng), Poarta 2 (Electrica), Poarta 3 (Stadion „Metalui” — doar pentru galeriile oaspete) şi Poarta 4 (Pădure Crâng). Persoanele cu dizabilități vor intra gratuit în stadion, pe Poarta 2. Accesul în Zona VIP se va face exclusiv pe scara exterioară din spatele stadionului, de pe latura Tribunei I. Accesul presei acreditate se va face doar pe Poarta 4. Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceştia să fie însotiti de un adult. Clubul pune la dispozitia spectatorilor în acestă etapă, următoarele categorii de bilete:

  • Peluze: 5 lei/meci;
  • Tribuna II: 8 lei/meci;
  • Tribuna I: 10 lei/meci;
  • Tribuna 0: 15 lei/meci.

Începând cu 12 august, vor fi puse în vânzare şi abonamente pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu. Biletele şi abonamentele se pot achiziționa de la casele de bilete de la stadionul „Gloria” (Poarta 2), poarta principală de acces în Parcul Crâng (doar în ziva meciului) şi Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Aurora Mall.  Pentru partida de duminică 4 august, dintre SCM Gloria Buzău şi FC Csikszereda Miercurea Ciuc, casele de bilete functionează după următorul program: Marți — Sâmbătă: 10.00 — 18.00 şi Duminică: 7.30 — 11.00. Biletele (nu şi abonamentele) pot, fi procurate şi online, de la adresele: www.extertix.ro şi www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

 

Știri despre: , , , ,