Val de accidentări la echipa de handbal a Gloriei Buzău

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Facebook/Gloria Buzău Handbal
Sursa foto: Facebook/Gloria Buzău Handbal

Antrenorul handbalistelor Gloriei Buzău, Romeo Ilie se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită până acum la această echipă. Mai exact, din lotul de 20 de jucătoare, 12 sunt accidentate. Ilie spune că Lipan, Vidak, Viniukova şi Strahan au suferit operaţii la ligament, iar recuperarea lor va fi de lungă durată. Lista de accidentări a handbalistelor echipei buzoiene este completată, potrivit antrenorului,  de către Mădălina Predoi, Laura Leahu, Marija Gedroit, Dzyiana Ilina, Alina Ilie, Simion, Stoleru şi Gavronina.

 

În aceste condiții, Romeo Ilie este pus într-o situație destul de dificilă de a forma un 7 viabil, pentru următoarele meciuri care se anunță tot mai dificile.

 

Obiectivul principal al echipei a rămas acela de a evita retrogradarea, în cel mai bun caz fără baraj. Este însă prematur să se facă unele calcule în acest moment, având în vedere că în acest retur, unele echipe au produs câteva surprize care dau ceva emoții formației buzoiene. Sâmbătă 6 aprilie, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Florilor, handbalistele Gloriei Buzău vor avea de disputat un meci foarte dificil, în deplasare, la SCM Craiova.