Victorie binemeritată pentru Handbal Club Buzău cu CSU Suceava

de Stiri Buzau Media

Nicio surpriză, duminică seară, la Sala Sporturilor, în meciul pe care Handbal Club Buzău l-a susţinut, în faţa lui CSU Suceava, în etapa a 7-a a Ligii Naţionale masculine.

Într-o partidă pe care a controlat-o în permanenţă, nelăsând nicio clipă iniţiativa adversarilor, echipa buzoiană s-a impus cu scorul de 25-23 (15-13). Dincolo de cele trei puncte, extrem de preţioase în economia clasamentului şi înaintea unei serii de foc, cu Potaissa Turda, Steaua, Dinamo şi Baia Mare, Handbal Club Buzău se poate felicita că a scăpat fără accidentări.

Aproape că nu a existat jucător al Buzăului care să nu fi căzut victimă jocului agresiv al moldovenilor. Nervii incinşi la maxim, pe fondul duelurilor mai mult decât bărbătești, erau gata să explodeze în minutele de final, când Valentin Anton și Andrei Bejinariu au fost eliminați. Execuţiile de fineţe ale buzoienilor au pus însă la punct arţăgoasa formaţie oaspete și au consfințit o victorie binemeritată.

Handbal Club Buzău joacă, tot acasă, în Sala Sporturilor, şi în următoarea etapă, duminica viitoare, de la 17.30, când adversara este una de un cu totul alt nivel: Potaissa Turda.