Victorie detașată, în deplasare, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au reușit întrerupă seria negativă din campionat, impunându-se clar, în deplasare, cu CSM Slatina. După două înfrângeri consecutive, echipa buzoiană a câștigat, clar, cu 30 la 23, după ce la pauză conduceau cu 16 la 11.

Partida a fost echilibrată doar în primele 7-8 minute, după care buzoiencele au preluat controlul partidei, înscriind la foc automat, prin Cseczi și Mădălina Zamfirescu. La pauză, Gloria conducea detașat, cu 16 la 11 și prefigura o victorie clară.

Repriza secundă a început cu o serie neagră a celor de la Slatina, oltencele ratând nu mai puțin de șase aruncări consecutive, context în care Gloria și-a majorat avantajul până la 23-13, scor la care buzoiencele erau deja virtual învingătoare. La final, tabela a arătat un 30 la 23 pentru buzoience, echipă care obține o victorie de moral, înaintea dublei din cupele europene cu Storhamar.

Cu șaisprezece puncte, SCM Gloria Buzău a urcat pe poziția a cincea a Ligii Florilor, cu unul peste Măgura Cisnădie, ocupanta poziției a șasea.

 

csm slatinahandbal femininliga 1SCM Gloria Buzău