Victorie detașată pentru SCM Gloria Buzău, la Deva

de Stiri Buzau Media

Victorie confortabilă, în deplasare, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor. Buzoiencele și-au respectat statutul de favorite în partida cu CSM Deva, câștigând distanțat, cu 32  la 23.

Partida de la Deva a fost echilibrată doar în primele 15 minute, când gazdele au reușit să mențină o diferență de 3-4 goluri. Pe final de repriză, însă, Gloria a revenit puternic reușind să se distanțeze constant, astfel că la pauză elevele lui Aurelian Roșca au intrat cu un avantaj net, 16 la 12.

A doua repriză a aparținut în totalitate Gloriei, echipa din Buzău dominând net, la toate capitolele. Gazdele au clacat încă din minutul 48, moment în care buzoiencele s-au distanțat la 10 goluri. Ultimele minute ale partidei n-au mai dat emoții jucătoarelor de la Gloria, care s-au impus cu un scor clar: 32-23.

Cele trei puncte obținute la Deva propulsează gruparea buzoiană pe locul 2 al Ligii Florilor, la un punct sub lidera Dunărea Brăila și la egalitate cu Cisnădie, CSM și Rapid. Etapa viitoare, pe 16 octombrie, SCM Gloria Buzău joacă acasă cu Craiova.