Victorie detașată pentru SCM Gloria Buzău, la Deva

Victorie confortabilă, în deplasare, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor. Buzoiencele și-au respectat statutul de favorite în partida cu CSM Deva, câștigând distanțat, cu 32  la 23.

Partida de la Deva a fost echilibrată doar în primele 15 minute, când gazdele au reușit să mențină o diferență de 3-4 goluri. Pe final de repriză, însă, Gloria a revenit puternic reușind să se distanțeze constant, astfel că la pauză elevele lui Aurelian Roșca au intrat cu un avantaj net, 16 la 12.

A doua repriză a aparținut în totalitate Gloriei, echipa din Buzău dominând net, la toate capitolele. Gazdele au clacat încă din minutul 48, moment în care buzoiencele s-au distanțat la 10 goluri. Ultimele minute ale partidei n-au mai dat emoții jucătoarelor de la Gloria, care s-au impus cu un scor clar: 32-23.

Cele trei puncte obținute la Deva propulsează gruparea buzoiană pe locul 2 al Ligii Florilor, la un punct sub lidera Dunărea Brăila și la egalitate cu Cisnădie, CSM și Rapid. Etapa viitoare, pe 16 octombrie, SCM Gloria Buzău joacă acasă cu Craiova.

 

CSM Devahandbal femininliga 1SCM Gloria Buzău