Victorie importantă pentru SCM Gloria Buzău în duelul cu SCM Craiova

Comunicat de presă de la SCM Gloria Buzău

Victorie prețioasă pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor, în fața formației SCM Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii Florilor.

Jucătoarele Gloriei s-au impus cu scorul de 29-25 (15-13), dar Craiova şi-a vândut scump pielea la Buzău. De altfel, startul partidei le-a aparținut oltencelor, care s-au aflat în mai multe rânduri în avantaj pe tabelă, dar buzoiencele au încheiat prima repriză în avantaj, după reuşitele de pe final ale Alinei Ilie.

Craiova a rămas periculoasă şi în startul părții a doua a meciului, chinuindu-le serios pe gazde. O reuşită a Anei Maria Ţicu, în minutul 42, le-a readus chiar pe oltence în avantaj, 18-17. Gloria Buzău a revenit, însă, extraordinar pe final, când a avut şi şase goluri avans, 28-22, în minutul 58. Finalul a fost lipsit de emoţii, iar jucătoarele lui Aurelian Roşca şi Romeo Ilie au bifat o victorie categorică, de bun augur înaintea meciului următor, marele duel cu CSM Bucureşti, de joi, de la Sala Sporturilor!

În urma acestei victorii SCM Gloria Buzău a urcat pe locul 2 în Liga Naţională feminină, într-un trio fruntaş de la vârful clasamentului, care le mai cuprinde pe CSM Bucureşti (locul 1) şi Rapid Bucureşti (locul 3), toate cu acelaşi număr de puncte, 12.

 

handbal femininliga 1SCM CraiovaSCM Gloria Buzău