Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari: Duminică, 29 noiembrie 2020, în satul Lopătari se va practica DOAR comerț stradal cu produse agricole și agroalimentare

de Stiri Buzau Media

Duminică, 29 noiembrie 2020, în satul Lopătari se va practica DOAR comerț stradal cu produse agricole și agroalimentare. Activitatea se va desfășura în zona terenului de fotbal, iar comercianții vor primi în baza unei cereri autorizații la fața locului de la angajații Primăriei aflați pe teren.

Momentan nu putem asigura curent electric în zonă pentru comercianții care dispun de aparate frigorifice în scopul comercializării anumitor produse (lactate, carne, pește etc.), astfel încât momentan nu putem autoriza comercianții care vând astfel de produse.

Facem toate eforturile posibile pentru a organiza comerțul produselor agro-alimentare în condiții de siguranță, respectând totodată condițiile impuse de legislația în vigoare*. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a avea pe termen lung o piață modernă în comuna Lopătari.

Vă rugăm să veniți la cumpărături doar pentru situații urgente și să respectați prevederile aflate în vigoare împotriva răspândirii COVID-19. Pentru mai multe informații la zi puteți accesa www.stirioficiale.ro.

Mulțumim pentru înțelegere, sănătate!

Claudiu Constantin