Primăria Municipiului Buzău invită buzoienii să se bucure din nou, fără restricții, de Târgul Drăgaica, între 9 și 26 iunie

de Stiri Buzau Media

Primăria Municipiului Buzău, prin „Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman”, invită buzoienii să se bucure din nou, fără restricții, de Târgul Drăgaica, între 9 și 26 iunie.
Pe scenă vor urca, așa cum v-am obișnuit, artiști valoroși, care ne vor încânta cu muzica lor în fiecare zi. Fie că sunteți fani pop, rock, muzică populară, folk, muzică de petrecere sau șlagăre românești, vă așteptăm în fiecare zi la Drăgaică. Alături de noi vor fi, între 9 și 23 iunie, Carlaˈs Dreams, Monica Anghel, Jazzapella, Iris, Mircea Baniciu, Taraful Rutenilor, Killa Fonic, WRS, Taraf de Caliu, 3 Sud Est, Delia și mulți-mulți alți artiști de top.
Deschiderea evenimentului va avea loc pe 9 iunie, de la ora 18:00, iar apoi vom cânta alături de Sunet de Bucium, Andreea și Cristian Micu, Loredana Răduță, Tatiana Răduță și Carlaˈs Dreams.
Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Drăgaica Buzău, pentru a fi la curent cu programul fiecărei zile și să vizitați Târgul Drăgaica pentru a vă bucura de surprizele pe care vi le-am pregătit.
Drăgaica 2022 este un eveniment realizat cu sprijinul Timișoreana.