RER SUD: Procedură de colectare separată a ambalajelor din sticlă

de Stiri Buzau Media

În atenția buzoienilor care locuiesc la casă,

Procedură de colectare separată a ambalajelor din sticlă

 

Începând cu luna APRILIE 2022, deșeurile de ambalaje din sticlă se vor colecta NUMAI din SACI  REUTILIZABILI  PERSONALIZAȚI.

Procedura de colectare:

► Colectarea se face o dată pe lună, în ultima zi de ridicare a deșeurilor din zona/strada dumneavoastră! (ziua conform programului de colectare a deșeurilor menajere, biodegradabile, reciclabile)

În ziua de colectare sacul verde se scoate în fața porții, echipajul operatorului de salubrizare va descărca sacul  în mașina, apoi va fi returnat pentru a-l folosi până la următoarea zi de colectare.

În cazul în care sacul se rupe în momentul colectării și nu mai poate fi folosit, va fi înlocuit de către echipajul de colectare cu altul nou.

În cazul în care sacul se rupe înainte de ziua de colectare, solicitați operatorului de salubrizare un sac nou, predându-l pe cel vechi și rupt la schimb. Solicitarea se face la Call-Center: 0374.885.690 (luni – vineri, orele 07:00-19:00)

 

ATENȚIE!

Depozitarea amestecată a deșeurilor se sancționează cu amendă între 5.000 lei și 15.000 lei pentru persoanele fizice (OUG 92/2021, Art. 62, alin. 1, lit. a)

Știri despre: