Adrian Mocanu: „Candidez pentru Camera Deputaților în județul în care m-am născut și în care trăiesc și muncesc”

de Stiri Buzau Media

 

Candidez pentru Camera Deputatilor in judetul in care m-am nascut si in care traiesc si muncesc. Dupa rezultatul foarte bun pe care Partidul Miscarea Populara l-a obtinut la alegerile locale in judetul Buzau, am depus astazi, impreuna cu echipa PMP, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Lista Partidului Miscarea Populară este, pe scurt, cea mai buna optiune pe care cetatenii o au atunci cand isi doresc sa trimita in Parlament reprezentanti onesti, motivati doar de interesul public, buzoieni adevarati.

Cand spui ????? ?????????, ???? ??????????, ??????? ?????????, ???? ???? ???????? ??? ?????? ??????, spui VALOARE DOVEDITA, cariera politica solida construita in bataliile cu Partidul Rosu. Cand spui ?????? ??????, ???? ???????, ?????-???? ????????? ??? ?????? ?????, stii ca este vorba despre experienta si de serviciu public ireprosabil. In fine, cand spui ??????? ????????, ?????? ?????, ???????-??????? ????????? ??? ???? ?????, recunosti oportunitatea alegerii unor tineri cu caracter si competente, care pot contribui cu adevarat la schimbarea in bine a clasei politice.

Sunt mandru de echipa cu care PMP Buzau se aliniaza la start pentru alegerile parlamentare, in urma carora buzoienii isi vor trimite reprezentantii in Camera Deputatilor si in Senat. Colegii mei sunt singura garantie pe care un partid politic o ofera in acest judet ca buzoienii au sansa de a vota pentru Senat si Camera Deputatilor oameni care nu au intelegeri cu PSD-ul. PMP continua sa fie singura optiune cu adevarat non-PSD din judetul Buzau.

????????? ?? ?????. ?????? ???!

Adrian Mocanu

Știri despre: , ,