AJF Buzău 2023-2027: Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!

de Stiri Buzau Media
„Am încredere în viziunea mea, în puterea mea de muncă, în echipa mea și în toți colaboratorii asociației, toți sunt oameni profesioniști, dedicați și iubitori ai fenomenului fotbalistic. Am încredere că suntem cu toții conștienți de importanța sportului în viața sănătoasă a unei comunități, avem aceeași motivație de a oferi buzoienilor noștri fotbal de valoare, atât în calitate de jucător, cât și de spectator!” declară Adrian Robert Petre, Președintele Asociației Județene de Fotbal, reconfirmat în funcție pentru încă un mandat.
Ieri, 19.01.2023, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Buzău. În cadrul lucrărilor acestei adunări a fost prezentat raportul de activitate al mandatului 2019 – 2023 și a fost aleasă conducerea asociaței pentru perioada 2023 – 2027.
Într-un cadru elegant, într-o atmosferă prietenoasă, membrii afiliați, invitații de onoare și toți prietenii fotbalului buzoian au avut parte de un eveniment pe măsura importanței fotbalului și a sportului în viața unei comunități sănătoase. Nume importante și îndrăgite ale fotbalului național, Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță, Miodrag Belodedici, și nume importante ale comunității buzoiene au fost prezente și și-au arătat sprijinul pentru conducerea Asociației Județene de Fotbal Buzău și pentru obiectivele pe care aceasta și le-a propus în următorul mandat.