Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov redeschis, de 1 martie

de Stiri Buzau Media

Investițiile în sănătate reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Buzău. Astăzi a fost inaugurat Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov iar locuitorii de pe Valea Buzăului au, din nou, la dispoziție o unitate medicală unde se pot prezenta pentru diferite probleme de sănătate.

[bs-quote quote=”Am inaugurat, astăzi, la începutul primaverii, Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov! Așa cum am promis, locuitorii de pe Valea Buzăului pot beneficia acum de servicii medicale de calitate, aproape de locuințele lor și în cele mai bune condiții! Fostul spital de la Pârscov a fost reabilitat și utilat cu aparatură și mobilier, în urma unei investiții de aproximativ 350.000 euro și va avea 5 secții: ORL, Obstetrică-ginecologie, Mică Chirurgie, Pediatrie și Medicină internă.” style=”default” align=”center” author_name=”Petre Emanoil Neagu” author_job=”președinte Consiliul Județean Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Fostul spital de la Pârscov a fost reabilitat și totodată dotat cu mobilierul și apararură medicală modernă, necesare desfășurării activității medicale care va fi acordată atât în regim ambulatoriu cât și cu internare de zi. Cazurile mai grave vor fi trimise cu  ambulanța din dotarea unității la Spitalului Județean Buzău.

[bs-quote quote=”Servicile medicale vor fi acordate doar pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost, în cazul în care pacientul nu este asigurat sau dorește să fie consultat imediat, în momentul acela, fără să treacă pe la medicul de familie. Bineînțeles, cazurile sociale vor fi tratate gratuit, dar pacienții trebuie să înțeleagă că centrul nu dispune de unitate de urgențe și nici nu are asigurată permanența prin gărzi, deci nu se vor putea prezenta oricum, ci doar cu bilet de trimitere sau plătind consultația. ” style=”default” align=”center” author_name=”Claudiu Damian” author_job=” manager SJU Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

La acest moment, există medici pentru secțiile ORL, Obstetrică-ginecologie și Mică Chirurgie, urmând ca în perioada următoare să mai fie încadrați medici și pentru celelalte două secții: Pediatrie și Medicină internă.