Comuna Beceni îmbracă, timp de două zile, haine de sărbătoare

de Stiri Buzau Media

Buzoieni, cu mic, cu mare, sunt așteptați începând din această seară la un eveniment de mare sărbătoare. Mai exact, primarul comunei Beceni, Laurentiu Constantin, alături de întreaga echipă administrativă și Consiliul Local îi invită pe buzoieni astăzi și mâine, să ia pare la “Zilele Comunei Beceni”. Prima parte a sărbătorii debutează astăzi, de la ora 18:00, cu ,,SEARA TINERETULUI”: Tinere talente precum Georgiana Enică, Iulia Beceanu, Octavia Coșar, Iulia , Mihaela Filimon și Ștefan Necula vor susține concerte în fața publicului prezent. De la ora 20:00, seara va continua cu o petrecere în aer liber, atmosfera fiind întreținută de DJ ADRIAN ȘAGUNA & MC PAUL OPREA.

Sâmbătă, de Sfântului Ilie, începând cu ora 14:00, pe scena amplasată pe Stadionul din comuna Beceni, vă vor cânta și încânta artiștii MISHA, UDDI,  Mădălina Manolache, Mario Buzoianu, Cristina Nicolae, Andrada, Ion Băicuș,  Manuela Bordea, Filofteia Drăghici, Nicușor Andrei, Grupul “Voiniceii” GPN Valea Părului, Grupul “Flori de Liliac” Cernătești, Grupul Formația de femei “Tradiții” Ploștina și Grupul Tradiții și Obiceiuri “Breazul” Mânzălești. Amfitrioana celor două ziele de sărbătoare  este Dora Ungureanu care va susține, în fiecare zi și un recital. Vor fi două zile de petrecere cu tineret, muzică bună, gastronomie și alte surprize pregătite de organizatori, motive întemeiate să nu ratați acest eveniment.

Comuna Beceni se află pe valea râului Slănic, în zona cursului mijlociu al acestuia, în Subcarpații de Curbură. Ea este traversată de șoseaua județeană DJ203K, ce urmează cursul râului Slănic, legând-o spre sud de Mărăcineni și DN2 (în dreptul podului Mărăcineni peste râul Buzău); și spre nord de Vintilă Vodă, Mânzălești și Lopătari.