Comuna Mărăcineni, la un pas să fie branșată la rețeaua de gaze naturale

de Stiri Buzau Media

Veste extrordinară pentru locuitorii din Mărăcineni! Cel mai important proiect din comună, alimentarea cu gaze naturale a întregii localități, este la un pas de realizare!

Procedura de licitație pentru lucrarea de subtraversare a conductei de gaz s-a încheiat și ,cum niciun participant nu a depus contestație, constructorul desemnat câștigător se poate apuca de treabă. În perioada următoare va fi semnat ordinul de începe a lucrărilor, urmând să fie amenajată și organizarea de șantier.

Termenul estimat de specialiști pentru realizarea lucrării de subtraversare a conductei de gaz este finalul anului 2021. În aceste condiții, operațiunea de branșare a comunei la rețeaua de gaze s-ar putea realiza în primele luni ale anului viitor.

Mărăcineni este prima comună din județul Buzău în care vor ajunge gazele naturale după subtraversarea magistralei. Vor urma Săpoca și alte comune de pe valea Slănicului, Cernătești și Beceni, după care gazele vor încălzi și alte locuințe din zona de est a județului.

Știri despre: ,