“Corrado Cattani”, la Buzău International Arts Festival 

de Stiri Buzau Media

 

 

“Corrado Cattani”, la Buzău International Arts Festival 

Actorul italian Michele Placido, devenit celebru datorită rolului din serialul “Caracatița”, acolo unde interpreta personajul comisarului Corrado Cattani, va fi invitat de onoare al celei de-a doua ediții a Buzău International Arts Festival, eveniment derulat între 20 august și 20 septembrie. 

Actorul și regizorul italian va susține  o conferință de presă pe 17 septembrie, la Primăria Municipiului Buzău. De asemenea, Placido va fi prezent la o sesiune de întrebări și răspunsuri, tot pe 17 septembrie la Teatrul George Ciprian. 

Buzău International Arts Festival va oferi publicului o lună întreagă de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională, și o mulțime de evenimente, multe dintre ele în premieră: film, teatru, concerte, expoziții, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe și workshop-uri. 

De asemenea, Caravana BIAF 2022 va ajunge în mai multe localități din județ, pentru a oferi evenimente culturale deosebite unui public cât mai larg și care are mai greu acces la astfel de momente. 

Festivalul debutează sâmbătă, 20 august, cu o mulțime de evenimente stradale, ce vor acapara Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng, începând cu orele 17:00.

 

 

Știri despre: