Cristinel Romanescu a promis că va face liniște în PNL Buzău

de Stiri Buzau Media

13682572_770454513096542_1964353990_oVa face liniște în organizație, este mesajul pe care l-a transmis astăzi noul președinte al PNL Buzău. Cristinel Romanescu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, prima de la preluarea interimatului, despre intențiile pe care le are după preluarea conducerii organizației județene de reconstrucție a partidului cu „adevărații liberali”. „Biroul Politic Național a hotărât desemnarea mea ca președinte unic interimar, funcție pe care am mai avut ocazia să o ocup. Vreau să transmit că doresc  să fie cât mai multă liniște la PNL, probabil că și conducerea dorește acest lucru, doresc să readucem pe adevărații liberali în echipa noastră care se pregătește de alegerile parlamentare să formăm o echipă unită să reparăm ce se mai poate repara și din rezultatul nesatisfăcător de la alegerile locale, pentru că eu consider că în județul Buzău PNL merita mai mult. Încercăm să facem o echipă viabilă, unită și care să lase deoparte lupta internă interminabilă”, a declarat Cristinel Romanescu.

Acesta își va începe mandatul cu o pauză, având în vedere că va pleca în curând la Jocurile Olimpice de la Rio, cu lotul de tenis de masă. În toată această perioadă, deputatul liberal Erland Cocei va fi cel care va coordona organizația.  După ședința Biroului Politic Național de luni, PNL Buzău a rămas fără Comitetul Județean Executiv, iar în perioada imediat următoare noul președinte va trebui să formeze un nou CJEx care să fie validat de BPN al PNL, cel mai probabil luna viitoare.

Romanescu a explicat că se va întâlni în cursul zilei de marți cu activul de partid pentru a desemna un nou Comitet Județean Executiv , urmând ca sarcina susținerii acestuia în fața Biroului Politic Național să îi revină deputatului liberal Erland Cocei.

Reamintim că luni, în ședința Biroului Politic Național al PNL, Ovidiu Anghel și-a depus mandatul de președinte al organizației județene liberale. La propunerea acestuia, Cristinel Romanescu a fost numit președinte interimar la PNL Buzău.

Romanescu este pentru a doua oară numit șef la PNL Buzău.