Decesul dinamovistului Patrick Ekeng a dus la amînarea meciurilor din Liga a 2-a şi Liga a 3-a!

de Stiri Buzau Media

doliuDecesul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, în timpul partidei Dinamo Bucureşti – Viitorul Constanţa, disputată vineri seara, a dus la amînarea tuturor meciurilor oficiale programate în acest week-end în Ligile a 2-a şi a 3-a.

Iată comunicatul FRF:

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele faţă de familia fotbalistului, colegii lui de echipă şi toţi reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti. Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână şi va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanţii cluburilor finaliste. Toate meciurile din competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de futsal şi fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare şi cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, partida pe care Gloria Buzău ar fi trebuit să o dispute în deplasare cu ACS Berceni, în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii a 2-a se va juca la o dată care va fi stabilită ulterior.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns