Constantin Toma: Echipa națională de rachetomodele, locul 3 mondial!

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni, Am avut azi bucuria și onoarea să primesc echipa națională a României, de rachetomodele, care a reușit cel mai bun rezultat din istorie, la un campionat mondial, respectiv locul 3, după echipele Chinei și S.U.A.
Această ediție a avut loc în Statele Unite ale Americii, la Austin, Texas, în perioada 1-8 iulie 2023. Dar ce este într-adevăr remarcabil și extrem de onorant pentru noi, este că întreaga echipă a României a fost formată exclusiv din buzoieni.
S-au câștigat 33 de medalii, la juniori și seniori, din care 8 de aur, 15 de argint și 10 de bronz. Șeful delegației României a fost domnul Lucian Șercăianu. Iată că după ce Federația Aeronautică Internațională, ne-a încredințat aici la Buzău, organizarea penultimului Campionat Mondial, Buzăul este în continuare cel mai bun oraș din țară și din Europa și unul dintre cele mai bune din lume la rachetomodele.
Felicitări din tot sufletul oamenilor care au făcut și fac istorie pentru Buzău: Florica și Lucian Șercăianu, Gica și Gabriel Constantinescu, Ovidiu Nica, Dragoș Oțelea, Andreea Costache, Mihai Stânean, Florin Guzu, Ciprian Ene, Adelin Vlad, Alexandru Nistor, Sergiu Fărcănea, Rareș Vrabie, Andra Mihăilescu și Nikola Ivanovski. HAI BUZĂU!