ECLIPSĂ DE LUNĂ PE 23 MARTIE. CUM EȘTI AFECTAT ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

de Stiri Buzau Media

eclipsa-de-lunaEclipsa de lună în penumbră din 23 martie este un fenomen astronomic important. Vezi cum te afectează, în funcție de zodie.

Berbec

Personalitatea ta puternică nu te lasă să renunți la idei pe care tu le consideri importante, însă s-ar putea să le supraapreciezi. Eclipsa de lună din 23 martie va accentua natura ta înflăcărată și impulsivă și te va face să acționezi fără să te gândești prea mult la consecințe. Încearcă să nu intri în discuții aprinse, pentru că vei spune lucruri pe care le vei regreta. Concentrează-te pe lucrurile bune din viața ta și îți va fi mai ușor să controlezi energiile negative din această perioadă.

Taur

În mod normal, ești o persoană cu picioarele pe pământ, însă urmează o perioadă destul de confuză pentru tine. Te vei trezi că visezi cu ochii deschiși și îți va fi foarte greu să te concentrezi. Nu este o idee bună să te implici în proiecte noi, ba chiar ar fi indicat să amâni sarcinile importante de la birou pentru momentul în care vei reveni la starea ta normală. Ai tendința să exagerezi, așa că orice mic obstacol ți se va părea un munte și nu vei fi foarte eficientă în găsirea unor soluții. Nu te victimiza și nu ezita să ceri sfatul prietenilor. Ei vor ști cum să te facă să fii ceva mai realistă.

Gemeni

Eclipsa de Lună din 23 martie te va face să te simți mai plină de energie ca niciodată. Cauți proiecte care te stimulează intelectual și reușești să îi surprinzi pe oamenii din jurul tău cu inteligența și imaginația ta. Urmează o perioadă foarte bună pentru tine, de care ar trebui să profiți. Ieși în evidență de câte ori ai ocazia și nu îți fie teamă să spui ce gândești. Se va produce o schimbare în felul în care relaționezi cu oamenii. Ești mai profundă și mai atentă la nevoile lor, dar nu va ține mult această stare.

Rac

Ești o fire calmă și blândă de obicei, însă în următoarea perioadă vei fi mai capricioasă și mai indispusă. Oamenii din jurul tău vor avea impresia că nimic nu te nemulțumește, iar dacă nu vei încerca să te controlezi, așteaptă-te să fii prinsă în discuții aprinse. Este important să stai departe de conflicte, pentru că sunt șanse ca o persoană dragă ție să te abandoneze. Și relațiile amoroase vor fi afectate de eclipsa de Lună din 23 martie. Nu fi suspicioasă fără motiv și nu face acuzații nefondate.

Leu

Ești o persoană puternică și independentă, dar în perioada următoare, emoțiile îți vor controla logica. Vei fi mai sensibilă la critcile celorlalți și nu vei mai fi atât de dornică de atenție. Vei fi mai preocupată de problemele tale interioare și vei petrece mult timp încercând să le rezolvi. Ține cont că dacă te concentrezi prea mult pe aceste lucruri vei scoate la iveală nemulțumiri mai vechi, pe care ai încercat să le ignori. Asigură-te că ești pregătită să le faci față, înainte să intri pe acest drum.

Fecioară

Îți place să ai control asupra vieții tale, însă în perioada următoare, ordinea pe care o dorești va părea un pic mai departe de tine. Eclipsa de Lună din 23 martie afectează pe toată lumea și produce schimbări mai ales în viața personală. Relațiile cu oamenii din jurul tău vor fi mai tensionate decât de obicei, iar asta te va încărca cu multă energie negativă. Încearcă să îți păstrezi calmul și nu căuta să rezolvi toate problemele, pentru că nu vei putea. Unele lucruri chiar nu țin de tine, iar tot ce poți face este să lași viața să curgă.

Balanță

Eclipsa de Lună din 23 martie îți scoate la iveală creativitatea, dar îți răscolește și emoțiile. Nu te mira dacă te vei trezi că visezi cu ochii deschiși în mijlocul unei ședințe importante. Urmează o perioadă în care vei prefera să fii singură, așa că refuză politicos invitațiile care ți se fac. Dacă te forțezi să socializezi, vei spune lucruri pe care le vei regreta mai târziu și nu te vei putea abține de la critici. Păstrează-ți calmul, ține cont de nevoile tale și vei trece cu bine peste aceste zile.

Scorpion

Pari o persoană calmă, însă ai foarte multe emoții intense care stau să iasă la suprafață. Până acum le-ai ținut bine sub control, dar în perioada următoare lucrurile vor scăpa de sub control. Eclipsa de Lună din 23 Martie te face mai agitată, mai nervoasă și mai agresivă în relațiile cu ceilalți. Implică-te în cât mai multe activități relaxante. Citește, uită-te la filme, discută cu prietenii. Caută activități care te calmează, ca să depășești cu bine perioada.

Săgetător

Ești o persoană deschisă, optimistă și plină de viață, dar eclipsa de Lună te va da un pic peste cap. Vei fi mai tristă decât de obicei, iar oamenii pot lua personal această schimbare. Încearcă să interacționezi cât mai puțin ori spune dinainte că ai o zi proastă, ca să nu îi lași pe ceilalți să își facă o impresie greșită. Ai în continuare multă energie, implică-te în activități casnice sau ia-ți mai multe responsabilități la birou. Cum nu ești foarte sociabilă, te poți concentra mai mult pe muncă și poate primești o mărire de salariu.

Capricorn

În mod normal, reușești să îți păstrezi calmul în cele mai agitate situații, însă în perioada urmăoare îți va fi mai greu să te controlezi. Eclipsa de Lună te predispune la reacții emoționale și impulsive și sunt șanse să spui lucruri pe care vei ajunge să le regreți. Nici sănătatea ta nu este foarte bună. Odihnește-te și evită excesele, pentru a preveni apariția unor probleme grave. Moderația este cheia unei vieți liniștite în perioada care urmează.

Vărsător

În această perioadă va ieși în evidență diferența dintre tine și celelalte zodii. Ești o persoană înțeleaptă și inteligentă, iar acum, aceste calități vor fi amplificate. Așteaptă-te să vii cu soluții în orice situație și să fii cel care calmează conflictele care izbucnesc în jurul tău. Ești foarte sigură pe tine, iar talentele tale vor fi observate și de șefi. Nu este exclus să primești o promovare.

Pești

În mod normal, ești o persoană visătoare, însă eclipsa de Lună din 23 martie te aduce cu picioarele pe pământ. Ești mai melancolică decât de obicei și ai tendința de a exagera. Este important să nu te victimizezi și să nu fii foarte emoționale, pentru că riscul să intri în depresie este destul de mare.

Sursa: ampress.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns