FILM-CONCERT CU HANS ZIMMER, MAESTRUL MUZICII DE FILM, LA HAPPY CINEMA BUZĂU

de Stiri Buzau Media

     Happy Cinema prezintă „Hans Zimmer Live în Praga”, pe 8 octombrie de la ora 20:00. Spectacolul, susținut în fața unei mulțimi formate din peste 17.000 de persoane, este un incredibil show live ce reunește cele mai faimoase melodii din cariera de neegalat a lui Zimmer. Unicitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini și de calitatea producției audio, câștigătoare de premii.

Aclamatul concert al regelui muzicii de film face parte din turneul său European și s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei, compozitorul venind împreună cu alți 72 de muzicieni ce formează un cor, o orchestră simfonică și excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (The Smiths) și mulți alți prieteni și colaboratori apropiați ai compozitorului deținător al premiului Oscar.

De la Piarații din Caraibe la Regele Leu sau Batman: The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de success producții cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay și Christopher Nolan alături de care a lucrat pentru recentul Dunkinrk. Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compozitor în elementul lui, performând într-un spectacol total realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul „Hans Zimmer Live în Praga” se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui DaVinci, Pirații din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy și multe altele. Spectacolul este înregistrat la cea mai bună calitate audiovizuală și conține, ca bonus, un interviu de 10 minute, în care Hans Zimmer vorbește despre cum este să realizezi muzica pentru cele mai mari blockbustere de la Hollywood.

Vino să vezi și să asculți cel mai așteptat film-concert al anului, sub bagheta lui Hans Zimmer. Compozitorul muzicii din „Gladiatorul”, „Interstellar”, „Pirații din Caraibe” și multe alte filme care te-au emoționat, aduce împreună cele mai cunoscute melodii într-un spectaculos show de sunet și lumini. Durata spectacolului este de 2 ore și 19 minute iar bilete sunt disponibile online pe Cinemagia.ro și la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema.

Știri despre: