Florin Cîţu: Am luat act de desemnarea făcută de președintele Klaus Iohannis

de Stiri Buzau Media

Florin Cîţu, presedintele PNL:

Am luat act de desemnarea făcută de președintele Klaus Iohannis.
De astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloş, ca premier desemnat, este una imensă. Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură (PSD și AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil.
Partidul Naţional Liberal va discuta cu domnul Cioloș, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR.
Mâine, PNL va discuta situația politică la zi într-o ședință BPN.

Am continuat să guvernăm!
În ciuda crizei guvernamentale creată de coaliția PSD+AUR+USR Plus, PNL a continuat să conducă Executivul și să nu se împiedice de blocajul creat de adversarii politici.
Ne pasă mai mult de oameni și de ceea ce se petrece în spitalele din România decât de mascarada creată de PSD și întreținută de cele două partide-apendice, USR Plus și AUR.
PNL nu a venit în fața președintelui României, astăzi, cu o propunere de premier pentru că PNL a avut permanent un premier pe care l-a păstrat rezistând în fața șantajului adversarilor politici.
Cert este că, astăzi, avem un premier desemnat de Președintele Klaus Iohannis.
Dar să nu uităm, România a trăit în tot acest timp la mâna jocurilor politice, în contextul în care guvernarea liberală a continuat singură lupta cu virusul COVID care ucide sute de oameni în fiecare zi!
Politica de fațadă nu-și mai are loc pe podiumului guvernării, în aceste vremuri grele. E timpul pentru măsuri, pentru decizii ferme, pentru salvarea de vieți, pentru dezvoltare!

 

Știri despre: ,