Meci al orgoliilor la Buzău, în Liga Florilor de handbal feminin

de Stiri Buzau Media

Handbalistele de la Sport Club Muncipal Gloria Buzău vor întâlni duminică, 07 octombrie, pe  teren propriu, formaţia Club Sportiv Municipal Slatina, în cadrul unui meci oficial din cadrul etapei a V-a, a Ligii Florilor . Partida se va disputa cu începere de la ora 11.00 la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

Handbalistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina vin la Buzău cu un moral bun după o victorie adjudecată pe teren propriu cu Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistriţa Năsăud, scor 22 la 18, însă nici fetele noastre nu sunt mai prejos, după obţinerea unei victorii importahte în deplasare“, scor 19 la 18, cu Clubul Sportiv Universitatea Cluj Napoca.

Cu toate acestea, sportivele clubului au nevoie de sprijinul tuturor suporterilor buzoieni pentru a învinge , întrucât cele două formaţii sunt despărţite doar de o singură poziţie în clasament. Clubul Sportiv Municipal Slatina situându-se pe locul 6, iar Sport Club Municipal Gloria Buzău pe locul 7, cu acelaşi număr de puncte, dar la diferenţă de golaveraj. Buzoienii sunt invitați la acest meci al orgoliilor,o confrunare cu o miză mare pentru moralul echipei noastre.

Pensionarii vor beneficia de bilete gratuite pe baza cuponului de pensie, iar elevii şi studenţii pe baza carnetului de elev sau de student, în limita locurilor disponibile. Biletele la meci costă 10 lei şi vor fn puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”, după următorul program:

  • joi 04 octombrie, între orele 10.00 – 18.00;
  • vineri 05 octombrie, între orele 10.00 – 18.00;
  • sâmbătă 06 octombrie, între orele 09.00 — 14.00;
  • duminică 07 octombrie, între orele 09.00 — 1 1.00.

Veniţi să încurajaţi fetele noastre duminică şi să vă sprijiniţi echipa de suflet pentru a urca în clasament!