Minoră de 15 ani, dispărută din Râmnicelu

de Stiri Buzau Media

UPDATE: Minora de 15 ani, din Râmnicelu, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 28 iulie a.c., a fost găsită de polițiști, pe raza județului Brașov. Tânăra nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare.


Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău caută o minoră, în vârstă de 15 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Râmnicelu și nu a mai revenit.

La data de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală Râmnicelu au fost sesizați cu privire la faptul că ȘERBAN MIRELA, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu din localitatea Râmnicelu, în ziua de 28 iulie a.c., orele 11.30 și nu a mai revenit.

Minora căutată are aproximativ 1,65 m înălțime și 55 de kilograme, păr șaten cu șuvițe blonde, lung și drept, ochi căprui.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți negri cu motive florale de culoare roșie, tricou de culoare alba cu model și inscripție roșie în zona pieptului iar în picioare purta papuci albi.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Știri despre: ,