Preț neschimbat la căldură. Municipalitatea dă asigurări că gigacaloria nu se scumpește

de Stiri Buzau Media

gigacaloriaȘefii din Palatul Comunal dau asigurării că buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire nu vor scoate bani mai mulți din buzunare. Regia Autonomă Municipală a solicitat ANRSC stabilirea prețului real al gigacaloriei, ceea ce înseamnă o majorare. Cu toate acestea buzoienii nu vor ajunge să plătească mai mult dacă solicitarea RAM va fi aprobată pentru că municipalitatea va suporta diferența prin subvenții.

În momentul în care se va obține prețul real de la ANRSC ne vom exprima asupra prețului local de referință, dar fiți siguri că vom păstra aceeași sumă de 185 de lei să o plătească buzoienii, deci va crește subvenția suportată de municipalitate – a explicat primarul Constantin Boșcodeală.

În prezent, buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire plătesc 185 pentru fiecare gigacalorie consumată, preț rămas neschimbat de mai mulți ani. În prezent, prețul integral al unei gigacalorii este de 501 lei, însă diferența este suportată din bugetul municipalității.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns